Campanie de sterilizare

Cu siguranta vederea unui catelus sau pui de pisica incalzeste privirea si sufletul.

Catelus in siguranta
Pisicute curioase si atente

Asociatia „Iubiti animalele si natura”, pe scurt iuanna.ro, ne dorim ca fiecare catelus sau pisicuta sa aibe un loc care se numeste acasa. Acolo sa primeasca ingrijire, hrana, apa, atentie, joaca. Un loc unde poata sa creasca, sa se joace si sa se dezvolte. Un loc despre care sa stie ca acolo este in siguranta si poate ramane pana cand viata pe acest pamant i se va incheia.

Ne dorim atatea animale, cate gazde care sa le ingrijeasca 10 – 18 ani, cat traieste o pisica sau un caine.

Oamenii devin parinti pentru un anumit numar de copii.

O pisica sau o catea, daca nu este castrata, poate da nastere la urmasi de doua ori pe an. De obicei nasc mai multi pui deodata, uneori in diferite culori, provenind de la masculi diferiti.

Daca in plus, traieste si pe strada, (fie s-a nascut pe strada, fie a fost abnadonata) o parte din puii ei se vor maturiza, iar in urmatorii 1-2 ani vor da nastere unor noi generatii.

Surori si fratiori canini

Atentie! Urmeaza fraze cu impact emotional!

Animalele adulte care traiesc pe strada se confrunta

 • cu lipsa hranei,
 • cu paraziti interni si externi,
 • cu boli contagioase (nefiind vaccinate)
 • uneori sunt accidentate pe sosea, si decedeaza in agonie
 • uneori sunt strivite pe sosea
 • uneori sunt impuscate
 • uneori sunt batute
 • uneori sunt folosite ca prada pentru cainii de lupta
 • uneori sufera acte de violenta si cruzime din partea oamenilor (aruncat cu pietre, hrana otravita)
 • uneori, desi initial au avut un loc pe care il considerau acasa, gazda s-a hotarat sa o abandoneze departe, in alta localitate
 • uneori, chiar gazda o baga intr-un sac, il leaga la gura si atarna o piatra, apoi arunca sacul in apa (metoda ieftina, in comparatie cu sterilizarea)
 • uneori este gestanta, iar dupa nastere, la o zi, doua, puii ii sunt luati. Unii sunt inecati in galeata, unii sunt aruncati la marginea localitatii.
In ploaie

Asociatia „Iubiti animalele si natura”, pe scurt iuanna.ro dorim atatea animale cate familii iubitoare pentru ele.

De aceea unul din proiectele noastre este controlul reproductiei. Pentru animalele de pe strada si pentru cele cu gazda.

Pentru aceasta avem nevoie de o clinica unde putem efectua castrari si sterilizari pentru pisici si caini, unde putem urmari animalele in faza de tratament si covalascenta.

Activitatea se va desfasura cu medici veterinari voluntari, tehnicieni voluntari si de ce nu cu proprii medici veterinari angajati de asociatie.

O suma mica langa o suma mica, doar impreuna si cu ajutorul dumneavoastra vom reusi sa strangem suma necesara amenjarii si dotarea unei clinici pentru sterilizare si recuperare.

Campania de sterilizare aduce beneficii atat animalelor, gazdelor de patrupede, cat si celor care nu doresc sa vada animale fara gazda pe strada.

Doar impreuna vom reusi.

Cont de donatii:

Cont BT RON: RO04BTRLRONCRT0V18166201
Cont BT EURO: RO59BTRLEURCRT0V18166202
Cont PayPal: asociatiaiubitianimalesinatura@gmail.com

Ajuta-ne prin completarea Formularului 230.

Va rugam folositi in descrierea tranzactiei cuvantul „campanie sterilizare”.

Exemplu sala pentru campanie sterilizari

Doar impreuna vom reusi.

Actualizare: In luna septembrie 2019 au fost sterilizati: Dolly (care ne-a dat mari emotii in timpul operatiei), Catelul care rade, Bubu.